У Львові о 17.00 розпочнеться під патронатом глави УГКЦ благодійний ярмарок-розпродаж (відео)

11:12 30 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ugcc.lviv.ua

У приміщенні Філософсько-богословського факультету Українського католицького університету на вулиці Хуторівка 35а відбудеться благодійний ярмарок-розпродаж Національної пересувної експозиції образотворчого і прикладного мистецтва «Преображення Господньою Любов’ю».

У вівторок, 30 червня, о 17.00 розпочнеться благодійний ярмарок-розпродаж Національної пересувної експозиції образотворчого і прикладного мистецтва «Преображення Господньою Любов’ю» під патронатом Глави УГКЦ – Блаженнішого Святослава. Виставка розпочалася у серпні 2013 року у Києві та побувала у Чернігові, Полтаві, Черкасах, Дніпродзержинську, Запоріжжі, Кіровограді, Херсоні, Ніжині, Житомирі, Вінниці, Тернополі, Збаражі і Івано-Франківську, Чернівцях.

Метою події є посприяти суспільному діалогу та процесу реінтеграції наших співгромадян, які опинилися у місцях позбавлення волі. Благодійний ярмарок відбудеться у приміщенні Філософсько-богословського факультету Українського католицького університету на вулиці Хуторівка 35а у Львові. 

Про це повідомили сьогодні, 30 червня, на сайті Курії Львівської архиєпархії УГКЦ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів