У Львові о 15.00 розпочнеться майстер-клас «Ліпимо варенички на Святвечір»

13:58 15 січня 2015 р.

Ось так свого часу навчала ліпити вареники відома актриса Ольга Сумська

Ось так свого часу навчала ліпити вареники відома актриса Ольга Сумська
Фото: firtka.if.ua

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 15 січня, в «Родинному клубі» на вулиці Симона Петлюри, 37 дітвора пробуватиме робити вареники.

У прес-службі міської ради повідомили «Щоденному Львову», що сьогодні, 15 січня, о 15.00 «Родинному клубі» на вулиці Симона Петлюри, 37 розпочнеться майстер-клас «Ліпимо варенички на Святвечір». Педагог-організатор Дитячих клубів Залізничного району Ольга Михайлик розповіла з цього приводу:

«Для багатьох дітей це буде вперше, коли вони абсолютно самостійно приготують страву, а навчившись, з гордістю зможуть поставити свої варенички на святковий стіл. Часто батьки, заклопотані своїми справами, не долучають дітей до приготування страв, адже зазвичай, на свята у кожного господаря та господині чимало справ.

Виконуючи «дорослу роботу», діти самостверджуються, розуміють, що вони теж можуть допомагати по господарству. Таким чином росте їхня самооцінка. Не варто також забувати про гуртківців старшого віку, які вже допомагають батькам по господарству, вони навчаться ліпити вареники косичкою чи зроблять їх оригінальної трикутної форми».

У повідомленні також зазначено: «Під час заняття гуртківці не лише проявлятимуть свої кулінарні вміння, а й дізнаються чимало цікавого про традиції українського народу.  Нагадуємо, Дитячі клуби Львова – осередки дозвілля, в яких працюють гуртки пізнавального, творчого й спортивного спрямування. Заняття для дітей – безкоштовні. 

В «Родинному клубі» працюють гурток англійського мови «Срібний лев» та студія декоративного мистецтва «Умійки». Більше інформації про Дитячі клуби в Залізничному районі – за номером телефону 295-82-46».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів