У Львові буде Алея Небесної Сотні

13:28 10 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: day.kiev.ua

Як повідомляє в четвер прес-служба облдержадміністрації, її прокладуть у Левандівському парку працівники апарату ЛОДА.

Прес-служба Львівської обласної державної адміністрації повідомляє сьогодні, 11 квітня, що працівники апарату ЛОДА прокладуть Алею Небесної Сотні в Левандівському парку, посадивши у ньому під час толоки орієнтовно 40 саджанців червоного дуба. Голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех зазначила: «Цією акцією ми хочемо показати, що Герої не вмирають, пам’ять про них вічна, адже дуби – це символи міцності, стійкості та могутності».

Вона також закликала громадськість області взяти активну участь у благоустрої своїх населених пунктів і приєднатися до обласної толоки. Голова ЛОДА нагадала, що, за результатами цьогорічного місячника чистоти, благоустрою та озеленення, визначать переможців в кількох номінаціях.

Зокрема, в категоріях «село», «місто», «район», а також найкращих серед тих, хто посадив найбільше дерев та прибрав найбільшу територію. Ірина Сех конкретитувала: «Для переможців передбачено кошти з обласного фонду охорони навколишнього середовища, які можна буде використати тільки за цільовим призначенням – наприклад, на придбання сміттєвих контейнерів, на техніку чи обладнання для підстригання трави, обрізання дерев тощо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів