Сьогодні у Львові розпочинається IV Фестиваль сучасної драматургії

18:22 21 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міської ради

Упродовж чотирьох днів – із 21 до 24 листопада – у цій імпрезі братимуть участь сім театральних колективів із Центральної та Східної Європи.

Як повідомляє сьогодні, 21 листопада, прес-служба міської ради, IV Фестиваль сучасної драматургії «Драма.UA» організували Мистецька майстерня «Драбина» за підтримки програми Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України», Goethe-Institut, Східноєвропейської платформи перформативних мистецтв (EEPAP), Польського інституту в Києві, Британської Ради в Україні та Львівської міської ради. А відкриватиме цей Фестиваль у четвер постановка столичного Нового драматичного театру на Печерську «Корабель не прийде», яка здобула дві нагороди на конкурсі «Київська Пектораль 2013» – за кращі камерну виставу та сценографію року.

Натомість у Львові вона розпочнеться у четвер о 19.30 на сцені Першого українського театру для дітей та юнацтва. Своєю чергою, о 19.00 у Палаці мистецтв на вулиці Коперника, 17 чекають на глядачів спектаклю «Ніч в Афганістані» у постановці театру «Futur 3» із німецького міста Кельн. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів