Розважальні заходи у Львові перенесуть і скоригують

17:28 1 червня 2017 р.

Львів’яни принесли квіти та лампадки до церкви святого Юра в пам’ять про кардинала Української греко-католицької церкви Любомира Гузара, який помер учора на 85-му році життя.

Львів’яни принесли квіти та лампадки до церкви святого Юра в пам’ять про кардинала Української греко-католицької церкви Любомира Гузара, який помер учора на 85-му році життя.
Фото: zik.ua

Автомобільний фестиваль «Leopolis Grand Prix», який планували провести в суботу, 3 червня, відбудеться в неділю, 4 червня.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 1 червня: «Львів у скорботі у зв’язку зі смертю Блаженнішого Любомира Гузара – відсьогодні і до дня похорону (5 червня) на львівській Ратуші та адміністративних будівлях буде приспущено прапори. Натомість розважальні події, які попередньо планувались на вихідні, будуть перенесені на інші дні, або буде відкориговано формат їхніх заходів з урахуванням обставин».

«Зокрема, організатори духовно-мистецького фестивалю «Soli Deo Gloria» повідомили, що офіційне відкриття фестивалю переносять на завтра, 2 червня, на 15.30 . Сьогодні ж на екрані сцени висвітлюють фото Архиєпископа-емерита Любомира зі свічкою жалоби та лунають класичні твори Баха (не голосно)», – поінформували також у міськраді.

«Відкриття музейно-культурного комплексу «Львіварня» зміщено у часі. Тож, за інформацією організаторів, воно відбудеться о 15-й годині 3 червня, в суботу, і з програми буде вилучено концертну частину», – розповіли також у міськраді.

«Автомобільний фестиваль «Leopolis Grand Prix», який цього року приурочений до 85-річчя змагань з офіційним статусом Гран Прі, змістив події, які планувались на суботу, 3 червня, і проведе їх у неділю, 4 червня. Фоновий музичний супровід заходу теж буде відкориговано», – повідомили також сьогодні, 1 червня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів