Несподівано пішов із життя під час концерту музикант львівського гурту «Піккардійська терція» (оновлено)

23:54 5 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Одразу після після емоційного виступу стало погано перкусисту Івану Вощині, якому завтра мало б виповнитися 58 років.

«Після виступу на відкритті оновленого стадіону Авангард помер один з музикантів гурту «Піккардійська терція». Одразу після виступу перкусисту гурту Івану Вощині стало погано, у чоловіка «схопило» серце. За інформацією «Таблоїда Волині», медики не змогли врятувати чоловіка . Станом на 21.30 на стадіоні продовжується концертна програма, виступає «ТНМК», – повідомив сьогодні, 5 вересня, «Таблоїд Волині», який також опублікував останні світлини Івана Вощина. Натомість в інформаційній агенції «Волинські Новини» розповіли в суботу:

«У розпалі творчого шляху зупинилося серце одного із учасників вокальної формації «Піккардійська терція». Після душевного та емоційного виступу у Луцьку на стадіоні «Авангард», в гримерці барабанщик гурту Іван Вощина втратив свідомість.

Йому одразу надали кваліфіковану медичну допомогу. Машина швидкої допомоги знаходилась, як і належить під час проведення таких масштабних заходів, на території стадіону.

Медики швидко зреагували на даний інцидент та надали необхідну та негайну допомогу. На жаль, життя людини не залежить від неї самої, на все є воля Божа. Завтра, 6 вересня, Івану Вощині мало б виповнитися 58 років».

Про це повідомили сьогодні, 5 вересня, в інформаційній агенції «Волинські Новини». Своєю чергою, в інформаційний агенції УНІАН повідомили сьогодні, 5 вересня:

«Як передає кореспондент УНІАН, це сталося на концерті з нагоди відкриття після реконструкції стадіону «Авангард». Перкусіоніст «Пікардійської терції» Вощина після виступу зайшов у гримерку, де йому стало зле. 

Медикам «швидкої допомоги», які відразу прибули за викликом, не вдалося врятувати артиста. За словами представника оргкомітету концерту Катерини Дулапчій, попередня причина смерті – тромб, що відірвався».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів