На байкерському фестивалі у Львові пожертви учасникам АТО вносили білоруси, іспанці, поляки, чехи

22:34 29 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як запевнила у вівторок прес-служба міської ради, всі зібрані кошти будуть передані Фундації Духовного Відродження УГКЦ, яка спрямує кошти на потреби українським військовим


Відео: Tetyana Newton

Як повідомила у вівторок «Щоденному Львову» прес-служба міської ради, на Міжнародному байкерському мото-рок-фестивалі «Західний Вітер», який проходив 25-26 липня на відпочинковий базі «Гранд Резорт», зібрали кошти для військових у зоні АТО. У повідомленні також розповідається:

«Організатор Фестивалю – Львівська міська громадська організація «Мотоклуб Галицькі байкери».  Метою проведення Фестивалю була популяризація мотоциклетного руху серед молоді, духовне, технічне та фізичне виховання молоді, взаємозбагачення молодіжних культур різних країн, євро-рок інтеграція, толерантність до різних життєвих позицій.

Цього року Фестиваль пройшов на підтримку військовослужбовців, які знаходяться у зоні АТО.  Активісти МГО «Ідеї молоді» із скриньками проводили збір благодійних пожертв. 

«Впродовж двох днів байкерського фестивалю, для військовослужбовців було зібрано 2400 грн. Всі пожертви були благодійними та добровільними, багато байкерів, які відвідали Фестиваль, підтримали благодійну акцію. Участь в заході взяли й іноземці, а саме: поляки, білоруси, чехи та іспанці, які також внесли свої пожертви для військових, які перебувають у зоні АТО. Всі зібрані кошти будуть передані Фундації Духовного Відродження УГКЦ, яка спрямує кошти на потреби військових. Висловлюємо вдячність усім, хто організував захід та пожертвував  гроші на потреби наших захисників, які зараз перебувають на Сході України», – зазначила Соломія Басараб, керівник МГО «Ідеї молоді».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів