Львівські гурти збиратимуть з 18:00 на благодійному концерті кошти на закупівлю теплих речей для воїнів

15:12 16 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 16 листопада о 18:00 у ресторані-пабі «The Gas Station» на вулиці Джерельній, 20 – благодійний концерт за участю гуртів «Cherry Band», «Rockoko», «Lemberg Hills» і «Joryj Kłoc» «Простягни руку воїну», мета якого – збір коштів для закупівлі теплих речей для воїнів АТО.

У прес-службі міської ради повідомили Щоденному Львову», що сьогодні, 16 листопада о 18:00 у ресторані-пабі «The Gas Station» на вулиці Джерельній, 20 – благодійний концерт за участю гуртів «Cherry Band», «Rockoko», «Lemberg Hills» і «Joryj Kłoc» «Простягни руку воїну», мета якого – збір коштів для закупівлі теплих речей для воїнів АТО. У повідомленні також конкретизують:

«Усі зібрані гроші будуть передані ГІ «Допоможи Фронту», а також на лікування Карпця Руслана, який був обстріляний під Дебальцево 15 вересня 2014 року. У хлопця ампутована ліва рука, важко травмована ліва нога та роздроблена стегнова кістка. організатор концерту Христина Байцар повідомила:

«Благодійний концерт «Простягни руку воїну» – це чудова нагода зібрати небайдужих людей і допомогти бійцям АТО. Оскільки зима не за горами, а ночі стають все холоднішими, ми вирішили організувати цей концерт, щоб закупити теплі речі воїнам АТО, а також допомогти молодому героєві Карпцю Руслану, який був обстріляний градом під м. Дебальцево у вересні.

У нього ампутована ліва рука, важко травмована ліва нога та роздроблена стегнова кістка. Після реабілітації можливе протезування. Але оскільки руку ампутовано з кульшовим суглобом, протез, який йому потрібен, можуть встановити лише за кордоном. 

Такі типи протезів наразі є лише в німецьких клініках і коштують від 50 до 100 тисяч євро. Тому, лише об’єднавшись разом, ми зможемо хоч трохи допомогти у зборі коштів і полегшити долю наших хлопців».

Співорганізатор заходу Олена Хрущ додає: «Нашу свободу нищать уже рік. І є люди, які її захищають своїми мужніми спинами. Саме зараз ми повинні їм допомогти. Саме від нас зараз залежить, чи вони відчуватимуть допомогу, чи житимуть із відчуттям непотрібності. Тому сподіваюсь, ми допоможемо нашим хлопцям повірити в те, що вони не одні».

Вартість квитків:  40 грн. (попередній продаж); 60 грн. (у день концерту). Квитки можна придбати на сайті gastroli.ua або за тел.+38 063 021 15 90, +38 093 685 70 16. Контактна особа: Христина Байцар, тел. +38 098 234 69 46, +38 093 685 70 16».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів