Концерт Потапа й Насті у Львові скасовано

17:10 27 жовтня 2016 р.

Під час акції протесту в Хмельницькому

Під час акції протесту в Хмельницькому
Фото: umoloda.kiev.ua

У прес-службі дуету пояснили, що скасувавши концерт, «хочуть убезпечити своїх шанувальників і уникнути таких ситуацій як у Хмельницькому».

Дует «Потап і Настя» скасували свій концерт, який мав відбутися в рамках ювілейного туру «Золоті кити» у Львівському цирку 29 жовтня. Про це повідомили в четвер у прес-службі дуету, де також стверджують, що причиною скасування концерту нібито слугувало попередження про можливі провокації, яке начебто отримали його організатори 

Утім, продаж квитків на концерт у Львові призупинили ще в середу, 26 жовтня. Цього дня в мережі Інтернет вже неможливо було придбати квитки онлайн.

За даними місцевих ЗМІ, львів’яни розкупили 95% квитків, які коштували від 150 до 650 гривень. Організатори обіцяють повернути гроші за квитки за місцем їхньої купівлі.

У прес-службі дуету додають, що скасувавши концерт, «хочуть убезпечити своїх шанувальників і уникнути таких ситуацій як у Хмельницькому», де концерт «Потапа і Насті» був скасований через акцію протесту, яку влаштували місцеві патріоти з «Правого сектору», ВО «Свобода», руху Автомайдан. Приміщення «СВ клубу», де мали виступати Потап і Настя, активісти закидали яйцями та залили кров’ю. У такий спосіб протестувальники висловили неповагу до артистів, які гастролюють у Росії.

Відтак, Потап і Настя Каменських скасували концерт в Івано-Франківську, який планувався на 22 жовтня – хоч принаймні наразі наразі ніяк не коментують ситуацію. На сторінці Потапа у соцмережах є лише репост публікації про зрив гастролів у Хмельницькому.

Про це повідомили сьогодні, 27 жовтня, в київському часописі «Україна молода», де також принагідно опублікували фото з акції протесту в Хмельницькому. Натомість на порталі «Преса України» поінформували в четвер, що, за словами комерційного директора львівського цирку Романа Здреника,  активісти зверталися до нього з проханням заборони концерт дуету «Потап і Настя». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів