До захисників Маріуполя й дітей-сиріт Донбасу завітав вертеп зі Львова, – Міноборони

12:39 13 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Впродовж двох днів гості з найбільшого міста на заході України виступали перед бійцями в підрозділах та на окремих блокпостах, а також передали їм теплі речі, солодощі й дитячі малюнки.

У прес-службі міністерства обонои України інформують сьогодні, 13 січня, в повідомленні «Львівський вертеп відвідав захисників Маріуполя та дітей-сиріт Донбасу»:

«Напередодні Щедрого вечора артисти львівського вертепу відвідали військовослужбовців-учасників АТО, які виконують завдання на Приазов’ї. Впродовж двох днів львівські гості виступали перед бійцями у підрозділах та на окремих блокпостах. Також вони передали бійцям теплі речі, солодощі та дитячі малюнки від мешканців Львова.

– Кожен із нас розумів, що їдемо в зону бойових дій, однак ніхто не відмовився від поїздки. Ми підняли настрій нашим захисникам та довели, що з ними – вся Україна, – розповів один з учасників львівського вертепу.

Також львів’яни відвідали один із дитячих інтернатів Маріуполя, де розмістилися діти-сироти з різних куточків Донбасу. Для маленьких глядачів вони презентували святкову казку».

Про це йдеться у вівторок на сайті прес-центру міністерства оборони України.

Як інформував «ЩЛ», у Дніпропетровську вперше колядував студентський вертеп зі Львова, студенти Львівського католицького університету показали вертеп у Краматорську, а також - у Харкові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів