«Беркут» і ВВ озвіріли – роздягли затриманого й знімали голого на камери (відео)

20:58 23 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

На ролику видно величезні синці від побоїв на його спині .


Відео: Fari Ahad

Це шокуюче відео виклав на хостингу «YouTube» користувач з ніком «FariAhad». Як свідчить відео, хлопець, увесь у синцях та гематомах, стоїть на морозі в самих шкарпетках, у той час як міліціонери та спецпризначенці фотографують його на свої мобільні телефони.

При цьому силовики матюкають хлопця, тримають його за шию та примушують взяти в руки топірець. Наприкінці відео хлопець сідає в автозак, а хтось з правоохоронців дає йому стусана. Судячи з місцевості, це сталося на вулиці Грушевського.

Про це повідомляє сьогодні, 23 січня «ТСН.ua». Натомість «Українська правда» інформує в четвер:

«В інтернеті з'явився ролик, як Беркут і інші силовки в чорній формі Внутрішніх військ знущаються із затриманого чоловіка на Грушевського. За інформацією депутата Андрія Парубія, ним є доброволець четвертої сотні Самооборони Майдану Михайло Гавриляк.

Після оприлюднення відео його змогли знайти й станом на 19:08 він у штабі Самооборони Майдану, отримував медичну допомогу.

На відео, яке було оприлюднено вдень в четвер, видно, як Беркутівці роздягли його, а потім знімали на відео і фото його оголеного на морозі. Після зйомок його оголеного відправили у автобус.

На тілі молодого чоловіка, зокрема на спині, видно величезні синці. Відео датоване 23 січня - день, коли вдалося досягнути тимчасового припинення активних дій – перемир'я.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів