Громадські активісти прибрали парк на вулиці Олени Кульчицької у Львові

19:12 9 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Gazeta.ua

Сміття збирали трохи більше чотирьох годин, напакувавши майже три сотні мішків, які вивозили двома машинами «МАЗ».

Більше трьох десятків львівських активістів зібралися 9 травня в міському парку Львова на вулиці Кульчицької. Люди приносили з собою сміттєві пакети та рукавички — збирали сміття

 Організатор прибирання Олег Радик пояснив: «Замість того аби боротися з залишками недобитих комуністів, вирішили корисне діло зробити, прибрати у вихідний день сміття. Це парк де переважно молодь 9 травня святкує. Думали багато буде охочих допомогти, але люди чогось не зійшлись. Парк великий, чи не в кожному його кутку шашлики смажать, просили долучатися, та більшість віддякувалось». 

Паркове сміття активісти збирали трохи більше чотирьох годин. За цей час вдалось напакувати майже три сотні мішків. На сміттєзвалище вивозили його двома машинами «МАЗ». Волонтерка Олена Дубас розповіла: «З того що нині знаходили була і жіноча білизна, і чоловіча куртка з капцями, бульбулятори, шприци, використані памперси, засоби жіночої гігієни, пляшки та пластиковий посуд. Здивувало, що люди у нас якісь напівкультурні, сміття після святкувань у парку, збирають у кульки, але ніхто не доносить його до смітника – залишають в кущах. Використовують презервативи, а потім, три нараз акуратненько складають назад в коробочку, закривають і залишають під деревом. Може тут вина комунальників, здалось би поставити більше баків і контейнерів, може було б чистіше».

Про це повідомили сьогодні, 9 травня, в київському інтернет-виданні «Gazeta.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів