5 грудня у львівському парку Знесіння відкриють резиденцію святого Миколая

17:34 3 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: news.vashmagazin.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, резиденція святого Миколая на вулиці Старознесенській, 70 прийматиме маленьких і дорослих гостей щодня до 21 грудня.

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що 5 грудня відбудеться урочисте відкриття Львівської резиденції святого Миколая в парку Знесіння. У повідомленні також конкретизують:

«Її першими гостями стануть близько 100 маленьких львів’ян із малозабезпечених сімей. Організатори Львівської резиденції святого Миколая в парку Знесіння розповіли також: «В оточенні старовинного та мальовничого парку Знесіння, у казковому будиночку, кожен малюк і дорослий зможе зустрітися зі святим Миколаєм, отримати незабутнє фото на згадку, смачний подаруночок та написати листа про заповітні бажання, що неодмінно здійсняться у святкову ніч з 18 на 19 грудня. Скринька для листів святому Миколаю розташована біля входу до готельно-ресторанного комплексу Kavalier Boutique Hotel, а біля самого казкового будиночку - ялинка бажань, на якій кожен з гостей зав’яже символічну стрічку-мрію». 

Резиденція святого Миколая у Львові на вулиці Старознесенській, 70 прийматиме маленьких та дорослих гостей щодня з 5 до 21 грудня 2014 року й особисте спілкування кожного із справжнім чарівником Миколаєм, на думку організаторів, стане незабутнім подарунком та запорукою гарного настрою напередодні новорічних свят як для малюків, так і для дорослих та ще однією цікавою атракцією нашого туристичного міста. Ціна квитка – 50 грн».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів