Замасковані під галичан розстріляють строковиків ВВ?, - експерт

19:58 24 січня 2014 р.

MP-40 «Шмайсер»

MP-40 «Шмайсер»
Фото: mp-40.ru

Екс-керівник прес-служби СБУ попередив, що для цього шукають німецьку зброю часів Другої світової.

Головний редактор інтернет-видання «ОРД» та відомий експерт з правоохоронної тематики Станіслав Речинський, який керував 2005 року прес-службою СБУ, оприлюднив на своїй сторінці в мережі «Facebook» таку отриману ним інформацію, джерела якої не навів: 

«Доводимо до Вашого відома, що перед Львівським обласним управлінням СБУ поставлене усне завдання знайти антикварні зразки німецької зброї часів Другої світової війни (зокрема, пістолети-кулемети MP-38 та MP-40 /Шмайсер), привести їх до бойового стану, і доставити в Київ. Планується провокація, в ході якої співробітники СБУ, замасковані під галицьких активістів Євромайдану розстріляють з даної зброї строковиків Внутрішніх Військ. Провокація необхідна для обґрунтування видачі міліції та внутрішнім військам бойової зброї. Щоб попередити провокацію, просимо оприлюднити дану інформацію, і довести її до громадян та ЗМІ».

Що ж, для того, аби попередити те, про що попередив Речинський, і справді таки варто оприлюднити навіть те, в що дуже не хочеться вірити.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів