Викрадач автомобіля в'їхав у відбійник на об’їзній дорозі Львова

13:48 13 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

22-річний львів’янин, втікаючи від патрульних на краденому автомобілі, розбив його і спробував накивати п’ятами через поля.

Про це повідомили у вівторок, 13 серпня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли подробиці: «Сьогодні близько четвертої години ранку патрульні почули через рацію орієнтування про викрадений на вулиці Величковського автомобіль «Toyota Prado» сірого кольору. Зі слів заявника, автомобіль рухався на виїзд зі Львова вулицею Шевченка».

«Екіпаж, який перебував на вулиці Городоцькій, виїхав за межі міста та очікував, що автомобіль може проїхати повз них. Через лічені хвилини патрульні побачили ідентичний викраденому позашляховик, але зі зміненими номерами, рухався він зі швидкістю близько 80 кілометрів за годину», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Патрульні прийняли рішення слідувати за автомобілем. Увімкнувши проблискові маячки червоного та синього кольору, звуковий сигнал і давши вказівку водієві зупинитися, почали переслідування, бо водій проігнорував усі вимоги і збільшив швидкість до 170 кілометрів за годину. Втікаючи ймовірний зловмисник порушував правила дорожнього руху і виїжджав на зустрічну смугу», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«Під час переслідування екіпаж через рацію попросив допомогу колег. На перехресті з кільцевим рухом в селі Сокільники водій не впорався з керуванням, в'їхав у відбійник та з’їхав у кювет. З салону позашляховика вибіг чоловік і почав втікати в напрямку приватних будинків», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

«Патрульні вибігли за ним і почали переслідування полем, до них одночасно приєднався ще один екіпаж і рота тактико-оперативного реагування. Правопорушника оточили і дали вказівку не чинити опору, після чого затримали», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Патрульні з’ясували особу затриманого, ним виявився 22-річний львів’янин. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, експертів та власника автомобіля. Він підтвердив, що це його транспортний засіб, адже на ньому встановлений трекер для відстежування. Тривають слідчі дії», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

Як інформував «ЩЛ», на об’їзній дорозі Львова затримали автовикрадача.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів