Встановлено водія, який збив і залишив на місці ДТП львів’янку

11:06 17 вересня 2013 р.

У потерпілої діагностували струс головного мозку та забої.

Працівники Державтоінспекції таки встановили особу водія, який травмував вчора, 16 вересня, на вулиці Яворницького у Львові 29-річну жінка й залишив її місце пригоди, не повідомивши про ДТП до міліції. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області

Утікачем виявився 25-річний житель Миколаївського району. Натомість у потерпілої діагностували струс головного мозку та забої.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини цієї автопригоди. А прес-служба управління ДАІ у Львівській області принагідно нагадує, що, відповідно до Правил дорожнього руху, у випадку причетності до ДТП водій повинен негайно зупинити транспортний засіб та обов’язково залишатися на місці події.

Йому слід також увімкнути аварійну сигналізацію та встановити знак аварійної зупинки. Необхідно вжити й можливих заходів для надання першої медичної допомоги потерпілим, викликати «швидку», звернутися за допомогою до присутніх та відправити постраждалих до лікарні.

Якщо ж зробити це неможливо, то слід відвезти потерпілого до найближчого лікувального закладу своїм транспортом, попередньо зафіксувавши розташування слідів пригоди, а також положення транспортного засобу після його зупинку. А в лікарні потрібно повідомити своє прізвище, номерний знак автомобіля та повернутися до місця ДТП. Необхідно також обов’язково повідомити про пригоду до міліції, записати прізвища й адреси очевидців та очікувати прибуття правоохоронців.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів