Львівський поліціянт заробляв на наркотичному «Субітексі»

10:34 29 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної поліції

«В інспектора Патрульної поліції Львова вилучили наркотичні засоби», – повідомили сьогодні, 29 серпня, в прес-службі Національної поліції.

Прес-служба Національної поліції також опублікувала фото з місця події й розповіли подробиці: «За сприяння обласного управління патрульної поліції інспектора затримали працівники внутрішньої безпеки. З 27-річним поліціянтом працює прокуратура.

Працівники управління внутрішньої безпеки Львівської області отримали інформацію щодо місцевого патрульного, який здійснював незаконні оборудки з наркотичними речовинами. Після проведення перевірки факт зловживання службовим становищем та збут наркотиків вищезазначеним працівником поліції був підтверджений та задокументований.

За цими матеріалами прокуратура області розпочала стосовно лейтенанта поліції кримінальне провадження за частиною 2 статті 364 та частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України. В межах досудового розслідування під час особистого обшуку поліціянта оперативниками внутрішньої безпеки та слідчими прокуратури у фігуранта справи виявлено та вилучено поліетиленовий пакунок з порошкоподібною речовиною білого кольору та фольговий згорток зі «Субітексом». Речові докази направлено для проведення експертизи. Триває слідство».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів