Упродовж доби на Львівщині горіли п’ять автівок

11:55 26 вересня 2013 р.

Фото до новини

Причому три з них – в обласному центрі.

Як повідомляє Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області, у ній протягом минулої доби зареєстровано шість пожеж. Причому на п’яти з них зазнали пошкоджень автомобілі.

Зокрема, о 7:06 надійшло повідомлення про пожежу в цегляному гаражі у селі Нем’яч Бродівського району, де вогнем знищено покрівлю гаража на площі 60 квадратних метрів, а також автівка "ВАЗ-2108". Зате там врятовано від знищення вогнем житловий будинок, оскільки цю пожежу ліквідовано силами підрозділів ДСНС України о 08:29.

А о 21:12 по вулиці Джорджа Вашингтона, 7 "в" у Львові спалахнув на відкритій території легковий автомобіль "Mazda CX-7". Зокрема вогнем знищено там моторний відсік цього автомобіля, передній бампер, фари й салон. Цю пожежу ліквідовано о 21:26 год.

Натомість о 21:25 тривожне повідомлення надійшло з міста Радехів, де на вулиці Львівській загорівся "ВАЗ". Зокрема вогнем знищено його електропроводку, салон і дах. Цю пожежу ліквідовано о 21:40.

Наступне повідомлення про займання транспортного засобу надійшло о 01:21 з вулиці Юрія Липи у Львові, де повністю знищено вогнем ще одне авто "Mazda". А о 04:34 надійшло повідомлення про пожежу в "Porsche Cayenne" на вулиці Замарстинівській у Львові.

Там вогнем знищено автомобіль та пошкоджено дерев’яний паркан. Але й цю пожежу ліквідовано о 04:59 год.

І хоч правоохоронці не повідомили свого висновку щодо того, чи лише збігом обставин було займання п’яти автівок упродовж однієї доби, власникам транспортним засобів таки є над чим задуматися.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів