У Львові знову перенесли суд над священиком-майданівцем (відео)

14:38 3 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: lvivpost.net

Наступне слухання в його справі Франківський районний суд запланував на 7 лютого.


Відео: zaxid.net

Суддя задовольнив клопотання захисника священика УГКЦ Михайла Димида викликати до співробітника ДАІ Київської області, який склав рапорт, а також автоінспектора зі Львова, котрий складав протокол. На наступне засідання також запросять свідків отця Михайла, які перебували з ним у автівці.

Священик Димид прокоментував перенесення так: «Нинішнє рішення суду про виклик свідків на засідання це є перемога. Перемога не моя й адвоката, а правди над неправдою». Повідомляючи про це сьогодні, 3 лютого, портал «РІСУ – Релігійно-інформаційна служба України», нагадує:

«Отця Михайла Димида звинувачують у тому, що 29 грудня 2013 р. о 12.30 год. в с. Нові Петрівці (Київська обл.) він, їдучи в колоні Автомайдану до Межигір’я, не зупинився на вимогу автоінспектора. 4 січня до його львівської домівки навідалися працівники ДАІ, а 9 січня справу скерували до Франківського районного суду м. Львова (вул. Генерала Чупринки, 69).

Сам священик винуватим себе не вважає і запевняє, що у цей час був поблизу Євромайдану в Києві. «Є одне пояснення, воно дуже смішне, – зауважив священик щодо звинувачень автоінспектора, - Є такі люди, що мають дар білокації – одночасно можуть перебувати у кількох місцях. Переважно такий дар мали святі люди Вони робили чуда одночасно у двох місцях. Якщо мене визнають у суді винуватим, то це означатиме, що якийсь елемент білокації у мене є».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів