У Львові затримали заступника головного лікаря медзакладу

17:20 28 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління поліції

Посадовець вимагала шість тисяч гривень у мешканки Львівщини за сприяння у прийнятті її на лікування та формування медичної документації.

У прес-службі Львівського обласного управління поліції повідомили сьогодні, 28 листопада, що працівники управління захисту економіки у Львівській області спільно зі слідчим управлінням Львівського обласного управління поліції викрили заступника головного лікаря однієї з львівських лікарень у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у сумі шість тисяч гривень. Як встановили правоохоронці, ця посадовець, зловживаючи службовим становищем, вимагала від мешканки Львівської області неправомірну вигоду в сумі шість тисяч гривень за сприяння у прийнятті її на лікування та формування медичної документації.

Гроші від пацієнтки медик отримала у робочому кабінеті, що й зафіксували правоохоронці. Відтак, за цим фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України, яка передбачає за «прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» штраф від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.  Наразі поліцейські перевіряють зловмисницю у причетності до скоєння інших подібних злочинів, проводиться досудове розслідування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів