У Львові затримали 16 підозрюваних у різанині (відео, оновлено)

19:00 29 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Вночі о 1:40 до екіпажу патрульної поліції надійшов виклик про бійку на вулиці Комарова.

У Львові в ході конфлікту з групою молодих людей двоє чоловіків отримали ножові поранення, в одного з них зник мобільний телефон. Постраждалі були госпіталізовані. Надзвичайна подія сталася 29 травня на вулиці Комарова близько 01:40.

Згідно з переданими з місця події орієнтуваннями, патрульні розшукували приблизно 12-15 осіб віком близько 20 років, один з молодиків був у червоній футболці. При опитуванні свідків з'ясувалося, що разом зі зловмисниками була дівчина на милицях.

При перевірці території патрульні помітили двох підозрілих молодиків, рушили за ними до під'їзду і піднялися в квартиру.

У поліції розповіли:«У квартирі на третьому поверсі знаходилося 16 осіб, які повідомили, що орендували її на два дні, щоб відсвяткувати день народження дівчини. Як з'ясувалося, дівчина на милицях. У квартирі також був і хлопець у червоній футболці. На місце викликали слідчих. Свідки впізнали підозрюваних. На балконі в квартирі знайшли кастет, ніж і телефон, можливо, той, що зник у потерпілого. Серед підозрюваних було кілька неповнолітніх. Затримали всіх, оскільки невідомо, хто поранив госпіталізованих. Затриманих відвезли в наркодиспансер на експертизу. Далі справою займається слідство».

Про це повідомили сьогодні, 29 травня, на «Телеканалі «112 Україна». Раніще в Патрульній поліції Львоварозповіли подробиці:

«Вночі о 1:40 до екіпажу патрульної поліції надійшов виклик про бійку на вулиці Комарова. Коли патрульні приїхали на місце, то побачили двох закривавлених чоловіків з ножовими пораненнями. Інспектори викликали на місце швидку медичну допомогу та слідчих. Полісмени опитали свідків про підозрюваних.

Одразу всім екіпажам патрульні передали орієнтування, що розшукується орієнтовно 12-15 осіб. Один зі зловмисників – у червоній футболці, з ними – дівчина на милицях. Вік усіх – приблизно 20 років. Двох потерпілих забрала швидка допомога. Один із поранених втратив дорогою до лікарні свідомість. На місці події була його дружина, яка повідомила, що в чоловіка зник телефон. Вона говорила з ним по ньому перед тим, як стався інцидент.

Причини бійки з‘ясує слідство. Натомість патрульні почали обстежувати територію, аби не гаяти часу. О 3:30 біля нічого магазину на вулиці Олени Степанівни вони помітили двох підозрілих хлопців, які придбали воду. Інспектори простежили за хлопцями і вже біля під‘їзду повідомили їм, що надійшов виклик від сусідів про порушення тиші. 

Патрульні сказали хлопцям, що мають провести профілактичну бесіду з мешканцями квартири. У квартирі на третьому поверсі перебували загалом 16 осіб, які повідомили, що орендували її на два дні, аби відсвяткувати день народження дівчини. Як з‘ясувалося, дівчина – на милицях.

У квартирі також був і хлопець у червоній футболці. На місце викликали слідчих. Свідки упізнали підозрюваних. На балконі в квартирі знайшли кастет, ніж та телефон – можливо, той що зник у потерпілого.

Серед підозрюваних було кілька неповнолітніх. Усіх затримали, адже невідомо про те, хто поранив госпіталізованих. Затриманих відвезли в наркодиспансер на експертизу. Далі справою займається слідство».

Про це повідомили сьогодні, 29 травня, на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів