У Львові затримали 15-річного стрільця по маршрутці (відео, оновлено)

13:00 28 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Хлопець заявив, що придбав пневматичний пістолет у ломбарді.

«На вулиці Виговського невідомі особи вистрілили чотири рази у маршрутку №13», – повідомили 27 грудня ввечері в Патрульній поліції Львова, де також розповіли подробиці:

«Було розбито три вікна позаду водія. У маршрутці було людно. За інформацією очевидців, зачепило дівчину, але, скоріш за все, ушкодження були не значними, адже вона пішла з місця події.

Один із свідків події повідомив, що стріляли в з балкона багатоповерхівки і вказав на нього. Коли патрульні прийшли за вказаною адресою, там чотири неповнолітні юнака разом з дівчатами, які щойно прийшли пили чай.

У процесі спілкування юнаки зізналися, що це вони стріляли у маршрутку. Знайшли і пневматичний пістолет. За словами хлопців – придбали його в ломбарді.

На місце викликали батьків,згодом хлопців доставили у Залізничний відділ поліції. За якою статтею на малотніх порушників очікує покарання кваліфікують слідчі».

Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото вилученого пістолета. Своєю чергою, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції повідомили 27 грудня ввечері: 

«Сьогодні, 27 грудня, о 18.00 на оперативну лінію  102 надійшло повідомлення від водія  маршрутного таксі №13 про те, що на вулиці Виговського, біля поліклініки, невідомі обстріляли маршрутне таксі, внаслідок чого пошкоджено чотири вікна. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що стріляли  з балкону однієї з квартир житлового будинку.

У помешканні з якого, як було встановлено, обстріляли маршрутку, перебувало шестеро підлітків, чотири хлопці та двоє дівчат – всі неповнолітні. Один з юнаків, 15-річний львів‘янин, зізнався, що заради розваги, було здійснено постріли по маршрутному таксі  і видав працівникам поліції пневматичний пістолет з якого були здійснені постріли.

Хлопця доставлено у Залізничний відділ поліції для дачі показів, на даний час очікують на приїзд батьків неповнолітнього. Інформація щодо того, чи постраждали пасажири маршрутки, наразі уточнюється,Всі обставини події з‘ясовуються».

Натомість тележурналісти передали в неділю:

«Встановлено, що маршрутку у Львові з пневматичного пістолета обстріляв 15-річний хлопець», – заявила сьогодні, 27 грудня, речник Львівського обласного управління Національної поліції Оксана Добровольська в ефірі телеканалу «112 Україна». Вона також розповіла:

«Один зі свідків події повідомив, що стріляли з балкона багатоповерхівки та вказав на нього. Правоохоронці прийшли за вказаною адресою. Там виявили чотирьох неповнолітніх хлопців і двох дівчат.

Під час спілкування один з хлопців зізнався, що це саме він стріляв у маршрутку. А також, віддав правоохоронцям пневматичний пістолет. Зараз його доставили у Залізничний райвідділ, на місце викликали батьків. Яке покарання чекає хлопця – вирішать слідчі.

Встановлено, що стріляв 15-річний львів'янин. Хлопець заявив, що пневматичний пістолет купив у ломбарді».

Про це повідомили 27 грудня ввечері на телеканалі «112 Україна», де також нагадали: «27 грудня на вулиці Виговського у Львові невідомий обстріляв маршрутний автобус №13. Як зазначили в поліції, пострілами в маршрутці були пошкоджені три вікна. Під час інциденту постраждала дівчина, травми у неї незначні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів