У Львові загинула внаслідок ДТП пасажир легковика

09:25 11 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління поліції

На перетині вулиць Волинської й Промислової не впорався з керуванням та в’їхав у кут житлового будинку водій «Мерседеса».

У прес-службі обласного управління поліції повідомили в п’ятницю, 11 листопада, що сьогодні о 04.40 17-річний львів’янин, керуючи автомобілем «Мерседес» , не впоравшись з керуванням, в’їхав у стіну будинку на перехресті вулиць Промислової й Волинської. Внаслідок цієї ДТП 17-річна пасажирка автомобіля загинула на місці події, ще один пасажир, 19-річний львів’янин, був госпіталізований. 

Як встановили поліціянти, водій «Мерседеса» перебував у момент скоєння дорожньо-транспорної пригоди у стані алкогольного сп’яніння. Прилад «Драгер» показав наявність у крові водія 0,5 проміле алкоголю. 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, яка передбачає за порушення правил дорожнього руху позбавлення волі на строк від трьох довосьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів