У Львові втік від патрульних водій, який показав їм посвідчення міліціонера (оновлено)

12:55 30 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Поліція з‘ясувала, кому належить транспортний засіб і тепер він в орієнтуванні усіх екіпажів.

У Патрульній поліції Львова повідомили у вівторок:

«Уже під кінець нічної зміни на перехресті вулиць Стрийської та Наукової екіпаж, повернувши вбік вулиці Хуторівка, побачив оранжевий «Volkswagen Transporter», який стояв на зупинці громадського транспорту. Замість водійського посвідчення, водій показав посвідчення співробітника міліції, однак оглянути його не вдалося.

Раптом водія почав захищати перехожий. Коли водій зрозумів, що на нього складуть протокол, швиденько сів в автомобіль і почав рух. Дорогу патрульному автомобілю перегородив перехожий. За цей час порушнику вдалося зникнути.

Однак, поліція з‘ясувала, кому належить транспортний засіб і тепер він в орієнтуванні усіх екіпажів. Тож порушнику уникнути покарання за кількома статтями вже не вдасться».

Про це повідомили 29 вересня, на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фотографію з місця події. Натоиість у середу там також розповіли: «Відділ моніторингу управління патрульної служби Львова спільно з інспекцією по роботі з особовим складом Львівського обласного управління МВС з‘ясували, що водій оранжевого транспортера жодного відношення до правоохоронних органів не мав і не має. Тож, ймовірно, використав підроблене службове посвідчення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів