У Львові судитимуть за незаконне переправлення людей через кордон громадянина Грузії

14:20 9 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: transkarpatia.net

Як повідомили в четвер у прес-службі обласної прокуратури, розслідуванням встановлено, що громадянин Грузії організував незаконне переправлення двох співвітчизників через державний кордон України на територію Республіки Польща поза пунктами пропуску.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили сьогодні, 9 квітня:

«Прокуратурою Львівської області затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно громадянина Грузії за частиною 2 статті 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Розслідуванням встановлено, що вказаний чоловік у грудні минулого року організував незаконне переправлення двох співвітчизників через державний кордон України на територію Республіки Польща поза пунктами пропуску Державної прикордонної служби України.

У подальшому, згадані двоє осіб були затримані прикордонною вартою Польщі та передані українським правоохоронним органам. Обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості, укладеною між прокурором та обвинуваченим, прокуратурою області направлено до Галицького районного суду для розгляду по суті».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів