У Львові розслідують факт відмови одного з керівників Жовківської міліції пройти експертизу щодо сп’яніння (відео)

17:54 30 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: korupciya.com

Начальник Львівського обласного управління МВС Дмитро Загарія висловив подяку активістам, які допомагають виявляти за кермом нетверезих правоохоронців.

28 червня, близько 22:00, представники громадського формування побачили автомобіль «Volkswagen Golf», водій якого порушив правила дорожнього руху. Активісти викликали інспекторів ДАІ, які зупинили автомобіль на вулиці Пасічній.

Зі слів активістів, вони переслідували вищевказаний автомобіль з вулиці Личаківської до вулиці Медової Печери. Там водій автомобіля «Volkswagen Golf» зупинився та пересів на місце пасажира, а за кермо автомобіля сів чоловік, з яким він зустрівся на вулиці Медової Печери.

При спілкуванні з чоловіком, котрий знаходився спочатку за кермом автомобіля «Volkswagen Golf», а згодом пересів на місце пасажира, у інспекторів ДАІ виникла підозра, що він знаходиться у стані алкогольного сп’яніння. Начальник Львівського обласного управління МВС Дмитро Загарія розповів: «Встановлено, що керував автомобілем один з керівників Жовківського райвідділу міліції. Його було доставлено до медичного закладу для проходження експертизи на стан сп’яніння, але він відмовився її проходити. Це свідчить про те, що співробітник міліції був у нетверезому стані. Такі правоохоронці нікому не потрібні».

За цим фактом складено адміністративний протокол за статтею 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Крім того, Дмитро Загарія висловив подяку активістам, які допомагають виявляти таких працівників міліції.

Про це повідомили сьогодні, 30 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів