У Львові розшукують водія, який збив двох дітей і втік (відео, оновлено)

20:38 1 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Наїзд скоєно на перехресті вулиць Пасічної й Пимоненка.

У Львові водій збив на пішохідному переході двох хлопчиків шкільного віку і втік з місця дорожньо-транспортної події. Як повідомила інформаційній агенції УНІАН керівник прес-служби Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, ДТП сталася сьогодні близько 18.00 на перехресті вулиць Пасічної й Пимоненка.

Водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на двох хлопчиків, які переходили дорогу нерегульованим пішохідним переходом. Про ДТП повідомили водії та перехожі, які почули звук удару та побачили автомобіль, який швидко поїхав з місця події.

Унаслідок удару дітей відкинуло на відстань близько 20 метрів від переходу.  Постраждалих хлопчиків, які виявилися братами віком дев’яти та дванадцяти років, госпіталізовано.

Стан молодшої дитини дуже тяжкий, у нього діагностовано закриту черепно-мозкову травму і струс мозку, у старшого – забій головного мозку, його стан стабільний. Правоохоронці вживають заходів зі з’ясування всіх обставин ДТП і розшуку водія, який скоїв наїзд на школярів. 

Про це повідомили сьогодні, 1 лютого, в інформаційній агенції УНІАН. Натомість у громадському об’єднанні «Варта-1» поінформували в понеділок:

«Увага, розшук авто!  Приблизно о 18.00 на перехресті вулиць Пимоненка й Пасічної був здійснений наїзд на двох дітей віком приблизно семи-десяти років (діти у важкому стані). Водій втік з місця ДТП. Має пошкодження лобового шкла та бампера.

Можливо, хтось став свідком або має відео з реєстратора, потрібна будь-яка інформація. Телефонувати в службу 102 або звертатись до «Варти-1».

Про це повідомили сьогодні, 1 лютого, на сторінці громадського об’єднання «Варта-1» в інтернет-мережі «ВКонтакте», де також опублікували фото з місця події, а в коментарях розповіли: «Збили людину, насмерть, одна точно лежала накрита одіялом, а другу реанімація повезла. Проїзжав там, зазняв на реєстратор», «Один хлопчик маленький лежав на землі без ознак життя, навколо купа людей, міліція, «швидка»; «Діти живі, але в тяжкому стані»; «В мене є припущення. Що це була машина марки «Jeep» чорного коліру. Ця машина дуже швидко заїхала у подвір'я навпроти 102-го будинку на Пасічній, постояла з ввімкненими фарами, почекала три хвилини після того, як патруль весь поїхав, і поїхала в невідомому напрямку»; «свідки стверджують, що одна машина збила, а друга переїхала і обидві втекли».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів