У Львові анонімно опитують про корупцію

17:50 5 вересня 2016 р.

Усім охочим пропонують до 30 вересня відповісти на низку запитань про корупційні дії, з якими вони стикалися у повсякденному житті.

Львівська торгово-промислова палата проводить анонімне опитування представників бізнесу, менеджерів та держслужбовців щодо особливостей і характеру корупції в регіоні. Усім охочим пропонують до 30 вересня відповісти на низку запитань про корупційні дії, з якими вони стикалися у повсякденному житті.

Заповнити анкету можна за посиланням: http://lcci.com.ua/opytuvannya-z-pytan-kryminalnogo-obtyazhennya-ekonomiky-lvivskoji-oblasti/. Опрацьовану інформацію опублікують в листопадовому випуску журналу «Зовнішньоекономічний кур’єр» (http://lcci.com.ua/zhurnal-zvonishnoekonomichnyj-kuryer/), а також розіслано ЗМІ, державним органам, що займаються корупцією, а також громадським організаціям, з метою подальшого використання у боротьбі з таким явищем як корупція.

Додаткова інформація – за телефоном 032 295 63 17 або на e-mail: pr@cci.lviv.ua. Партнери проекту: Німецько-український партнерський проект у сфері бізнесу. Опитування проводиться за підтримки Львівської міської ради та Львівської обласної державної адміністрації.

Про це повідомили сьогодні, 5 вересня, в прес-службі міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів