У Львові пограбували Народний дім Білогорщі

11:54 21 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lifeinfo.com.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в Народному домі Білогорщі викрадено комп’ютерну техніку та будівельний інструмент.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 21 січня, «Щоденному Львову», що , в Народному домі Білогорщі викрадено комп’ютерну техніку та будівельний інструмент. У повідомленні також конкретизують:

«Як повідомила начальник управління культури ЛМР, в Народному домі Білогорщі (на сторінці «Білогорща» у Вікіпедії повідомляється: «..колишнє село, включене у 1984 році до складу Залізничного району Львова»;. «розташоване західнішеЛевандівки, від якої відокремлене лісопарком». – «ЩЛ») сталось пограбування. Викрадено комп’ютерну техніку та будівельний інструмент.

Це трапилось у перший день після відкриття спортивної секції для занять дітей. Ситуацію вивчають правоохоронці. Тим часом, начальник управління культури ЛМР. Ірина Магдиш зазначає:

«Пограбували найбідніший Народний дім Білогорща. Наступного дня після відкриття першої спортивної секції для дітей.

Викрали комп’ютери, монітори. Загалом – три набори. Також викрали будівельний інструмент. Але матеріальні збитки набагато більші, бо під час проникнення у приміщення зловмисники понищили вікно, троє дверей. 

Це сталось вночі, близько опівночі, одразу у перший день роботи спортивної секції для дітей. За словами свідків, зловмисники проникли у приміщення, ввімкнули світло і винесли техніку з приміщення.

Вчора на місці події працювали правоохоронці, усе заактовано. Справу передано в райвідділ міліції». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів