У Львові підпалили «коктейлем Молотова» офіс «Сбербанку Росії» (відео, оновлено)

10:00 27 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 24tv.ua

Ще один офіс «Сбербанку» приблизно в той же час закидали бруківкою.

В офіс «Сбербанку Росії» у центрі Львова сьогодні вночі закинули «коктейль Молотова». Ще одна пляшка із запалювальною сумішшю горіла біля будівлі банку. На місце пожежі приїхала пожежна машина і за кілька хвилин загасила вогонь. Очевидці розповіли також, що бачили чотирьох молодиків у балаклавах, які втікали з боку банку у невідомому напрямку.

Ще один офіс «Сбербанку» приблизно в той же час закидали бруківкою. Крім того, біля банку залиши листівки. На них написано, що патріоти не можуть дозволити окупанту заробляти на мирних територіях України у час війни на Донбасі.

Про це повідомив сьогодні, 27 липня, «Телеканал новин «24». Натомість у прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС розповіли в понеділок:

«Сьогодні, 27 липня, о 03.30, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в приміщення банківської установи на вулиці Валовій у Львові невідомі кинули горючу суміш («коктейль Молотова») внаслідок чого спалахнула пожежа. На місце події оперативно прибули рятувальники, які загасили вогонь.

Пошкоджено вікно та задимлено приміщення. Сума завданих збитків встановлюється. Призначено ряд експертиз, з‘ясовуються усі обставини події.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від  від семи до дванадцяти років.

Також, до правоохоронців поступила інформація, що сьогодні вночі невідомі особи у Львові побили вікна у будівлях ще двох відділень цієї ж банківської установи на проспекті Чорновола та вулиці Івана Франка».

Своєю чергою, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС повідомили сьогодні, 27 липня: «27 липня о 03:31 до надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні банку на першому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку на вулиці Валовій у Львові. Вогнем знищено комп’ютерну та офісну техніку на площі одного квадратного метра. Врятовано: офіс банку. Пожежу ліквідовано о 03:48. Постраждалих немає».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів