У Львові невідомі застрелили 56-річного бізнесмена Фелікса Вроцлавського (+відео)

11:16 21 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: «РБК-Україна»

Як повідомила в середу начальник відділу зв'язків з громадськістю обласного управління МВС.Світлана Добровольська, вчора, 20 січня, приблизно о 20:20 на вулиці Зеленій із автомобіля на дорогу викинули тіло 56-річного чоловіка, якого вбили із вогнепальної зброї.


Відео: tvzikua

Інформаційна агенція «РБК-Україна» передає сьогодні, 21 січня, в повідомленні «У Львові застрелили 56-річного бізнесмена»:

«На одній із центральних вулиць Львова – Зеленій 20 січня, приблизно о 20:20 із автомобіля на дорогу викинули тіло 56-річного чоловіка, якого вбили із вогнепальної зброї, передає кореспондент РБК-Україна. Цю інформацію підтвердила начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська, яка зазначила: «До нас зателефонував чоловік, та повідомив, що з автомобіля Volkswagen Passat В6 на проїжджу частину невідомі викинули тіло чоловіка. Зараз на місці працює слідча група».

Наразі відомо, що вбитий чоловік – бізнесмен 1958 року народження. Правоохоронці уже встановили його особу. За інформацією джерел «РБК-Україна» у правоохоронних органах чоловіка звали Фелікс Вроцлавський.

Правоохоронці просять зголоситися усіх, хто має якусь інформацію про інцидент, в тому числі водіїв, які в той час проїжджали по вулиці Зеленій та мають записи відеореєстратора».

Про це повідомляється в середу на сайті інформагенція «РБК-Україна». Натомість «Радіо Свобода» передає в повідомленні «У Львові застрелили підприємця Фелікса Вроцлавського»:

«20 січня близько 21:00 у Львові застрелили і викинули з автомобіля «Фольксваген Пассат» чоловіка. Ним виявився 56-річний львівський підприємець Фелікс Вроцлавський, який займався логістикою, транспортними перевезеннями.

Про це розповів Радіо Свобода начальник обласної міліції Дмитро Загарія, який запевнив: «Це серйозний бізнесмен, не мав жодного відношення до криміналітету. Правоохоронці цей злочин розкриють».

За інформацією «Радіо Свобода», підприємець звертався до правоохоронних органів із заявами, що на нього чинять тиск через бізнес. Вбивство міліція пов’язує лише із бізнесовими конфліктами. Триває слідство, правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство».

З 2000 року у Львові сталися кілька замовних убивств місцевих підприємців. У квітні 2000 року застрелили власника автосалону Андрія Двораківського, через кілька місяців така ж доля спіткала і генерального директора фірми «Технобуд» Богдана Опірського.

У жовтні 2002 року застрелили керівника львівської багатогалузевої корпорації «Ефа» Олександра Олехновича. Через два дні загинув від куль директор ринку «Південний» Володимир Семенюк. За місяць вбито засновника торгової марки «Добра кава» Олега Кравчука.

У листопаді 2005 року застрелений підприємець Степан Сенчук. Через рік кілер убив директора «Галімпексу» Богдана Дацка.

У 2008 році куля влучила у співзасновника інвестиційно-будівельної компанії Ігоря Кульчицького.  У Львові здійснені два замахи на життя власників ринків – у 2000 році на Петра Писарчука та у 2006 році на Романа Федишина, коли від вибуху автомобіля загинула 14-річна дівчинка».

Про це повідомляється в середу на сайті «Радіо Свобода».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів