Невідомі кинули гранати на подвір’я приватних будинків у Львові (відео, оновлено)

11:35 23 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Патрульної поліції Львова

Вибухи пролунали на вулицях Мельника й Снопківській.

«23 травня о 00:30 у Львові невстановлена особа кинула невідомий предмет на подвір’я приватного житлового будинку на вулиці Мельника, в результаті чого стався вибух, яким пошкоджено два легкові автомобілі, постраждалих немає. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Львівському обласному управлінні Національної поліції проведено дослідження щодо визначення причини вибуху. Попередній висновок – вибух гранати Ф-1», – повідомили сьогодні, 23 травня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«23 травня о 00:39 стався вибух на подвір’ї приватного житлового будинку на вулиці Снопківській у Львові. Вибухом пошкоджено фасад будинку, постраждалих немає. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Львівському обласному управлінні проведено на місці події дослідження щодо визначення причини вибуху. Попередній висновок – вибух гранати Ф-1».

Натомість у прес-службі Патрульної поліці] Львова розповіли, що вибух на вулиці Мельника пролунав близько 00:05, а внаслідок нього було пошкоджено два автомобілі та будка охорони. На подвір'ї від вибуху залишилася воронка. Охорона підозрілих осіб не бачила.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів