У Львові кинули запальну суміш в автомобіль (оновлено)

12:00 16 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Вогнем знищено салон.

У громадському об’єднанні «Варта 1» повідомили сьогодні, 16 жовтня, вночі: «16 жовтня на вулиці Княгині Ольги 100б. о 03.10 в автомобілі «BMW», зі слів свідків, спочатку пролунав вибух, вилетіло вікно, а потім пішов дим. Була версія про витік газу, бо на авто встановлена газова установка, деталі буде відомо після перегляду камер спостереження котрі встановлені на одному з магазинів. Але, швидше за все, це не газ, бо запаху газу не чути і балон цілий. О 04.15 після перегляду камер: двоє невідомих спочатку вибили вікно (швидше за все автомобільною свічою) а потім кинули запальну суміш».

Про це повідомили сьогодні, 16 жовтня, на сторінці громадського об’єднання «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»де також опублікували фотографії з місця події. Натомість на сторінці Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook» розповіли в п’ятницю: «16 жовтня о 03:06 надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі «BMW 750» в на вулиці Княгині Ольги у Львові. Вогнем знищено салон автомобіля».

Натомість у прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС розповіли в п’ятницю:

«Сьогодні, 16 жовтня, близько третьої години ночі, на оперативну лінію 102  надійшло повідомлення від 44-річного львів’янина, котрий розповів, про те, що горить його автомобіль «БМВ 740». За словами чоловіка, автомобіль був припаркований біля підїзду одного з будинків на вулиці Княгині Ольги, у якому він мешкає.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, експерти та працівникиінших служб. Як встановили правоохоронці, автомобіль був пошкодженийвнаслідок займання невідомої речовини. Що це була за речовина, зара ззясовують експерти. Наразі співробітники міліції встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів