Львівські поліціянти запевнили, що вилучили в Краковці газові балончики

16:00 10 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook»

Поліціянти зупинили для перевірки понад сто людей у камуфляжній формі, які рухалися вбік українсько-польського кордону, й доправили їх до відділку.

Про це повідомили сьогодні, 10 вересня, у Львівському обласному управлінні поліції, де також запевнили: «Особи затриманих встановлюються та з’ясовуються причини їх перебування в районі пункту пропуску «Краковець».  Під час перевірки правоохоронці виявили у них газові балончики, стартовий пістолет, а також металеві предмети. Четверо з доправлених до відділку поліції – мають судимість. Усі – мешканці інших регіонів України. Серед затриманих – студенти, а також троє неповнолітніх».

«Наразі правоохоронці відбирають у них пояснення. Щодо організатора заходу буде складено адміністративний протокол про порушення встановленого порядку організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій.  Окрім того, щодо раніше затриманої на ПП «Краковець» активістки одного з громадських рухів буде складено адмінпротокол за дрібне хуліганство», – поінформували такожна сторінці Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів