Судитимуть підрядника, який на реконструкції вуличного освітлення привласнив кошти

14:38 9 квітня 2024 р.

Фото до новини

Обвинувачений зазначив та підтвердив обсяги робіт, які фактично не були виконані під час проведення реконструкції вуличного освітлення в Самборі.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.com.

Як встановили правоохоронці, підрядник, 33-річний житель Львівського району, вніс в акти виконаних робіт неправдиві відомості про роботи, які фактично не були виконані, та ще й завищив їхню вартість. Таким чином, зловмисник завдав збитків державі на суму понад 120 тисяч гривень.

Читайте також: На Яворівщині підприємець привласнив 3,5 млн грн бюджетних коштів

Слідчі Самбірського районного відділу поліції, за процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури, досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст.366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України, завершили. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – позбавлення волі на строк до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, поліція повідомила про підозру директору підрядної організації та керівнику одного з управлінь Стрийської міської ради, які привласнили на ремонті стадіону майже 520 тисяч гривень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів