Суд у Львові заборонив експлуатацію сміттєзвалища

12:05 25 квітня 2019 р.

Львівський окружний адміністративний суд

Львівський окружний адміністративний суд
Фото: varianty.lviv.ua

Львівський окружний адміністративний суд зобов'язав утриматися від вчинення дій, пов'язаних з експлуатацією сміттєзвалища в селі Брониця в Дрогобицькому районі.

На сайті Державної екологічної інспекції у Львівській області повідомили в четвер, 25 квітня: «Інспекція інформує, що Львівським окружним адміністративним судом розглянуто 28 березня 2019 року справу №1340/3880/18 за позовом В.М. Олексяка до Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача –Міжнародної благодійної організації «Екологія-Право-Людина» та Державної екологічної інспекції у Львівській області, третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача – Дрогобицької міської ради та Комунального підприємства « Комбінат міського господарства» .

«Рішенням суду позовні вимоги задоволено. Дії Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради щодо експлуатації полігону твердих побутових відходів (сміттєзвалище) в селі Брониці визнано протиправними та зобов'язано утриматися від вчинення дій пов'язаних із експлуатацією та здійснити рекультивацію даного полігону твердих побутових відходів», – поінформували також на сайті Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів