Суд у Львові заарештував винуватця смертельної ДТП

12:00 22 червня 2018 р.

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд
Фото: old.court.gov.ua

Слідчі поліції оголосили 45-річному жителю Київщини підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особу, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого).

Про це повідомили в п’ятницю, 22 червня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Трагічний інцидент стався у ніч на 14 червня 2018 року неподалік села Ясіня на Бродівщині. Підозрюваний прямував автодорогою «Київ-Чоп» на автомобілі марки «Mercedes-Benz Sprinter» у напрямку столиці й порушив вимоги Правил дорожнього руху України та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Iveco».

«Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажир попутного авто від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події. Галицьким районним судом Львова обрано зловмиснику запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Досудове розслідування триває. Санкція частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України передбачає до восьми років ув’язнення з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів