Суд у Львові повернув селянам 20 гектарів

12:40 21 січня 2019 р.

Господарський суд Львівської області

Господарський суд Львівської області
Фото: wikipedia.org

Прокуратура домоглася звільнення самовільно зайнятих 20 гектарів земель вартістю понад 22 мільйони гривень.

Про це повідомили в понеділок, 21 січня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Навесні минулого року прокуратурою виявлено факт самовільного захоплення суб´єктом господарювання земельної ділянки сільськогосподарського призначення на території Родатицької сільської ради Городоцького району площею 20 га.

«Суб´єкт господарювання засіяв цю землю сільськогосподарською культурою, усвідомлюючи те, що земельна ділянка не передана йому ні в оренду, ні у власність, а також не сплачуючи у бюджет орендну плату за використання державної землі».
«На усунення допущених порушень, органи прокуратури області пред’явили позов, який рішенням господарського суду Львівської області від повністю задоволено. Підприємця зобов’язано звільнити самовільно зайняту земельну ділянку», – поінформували також у прокуратурі.

«Відтак, після набрання судовим рішенням законної сили, органи прокуратури області забезпечили його реальне виконання. Цьогоріч у січні зазначене судове рішення виконано, підприємцем фактично звільнено землі сільськогосподарського призначення площею 20 га вартістю понад 22 мільйони гривень», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів