Слідчі передали суддям у Львові обвинувачення їхньому екс-колезі

09:32 27 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Обвинувачений Львівською місцевою прокуратурою №3 підробив рішення суду.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили сьогодні, 27 лютого: «За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, завершено досудове розслідування та скеровано до Франківського районного суду Львова обвинувальний акт стосовно 64-річного колишнього судді, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 364 та частиною 1 статті 366 КК України. З’ясовано, що на початку 2011 року екс-суддя одного із районних судів Львівщини скористався службовим становищем і, всупереч статтям 19, 127, 124 та 129 Конституції України, статей 122, 213 Цивільно-процесуального кодексу України, склав та видав підроблене рішення суду».

«До сфальсифікованого документа екс-служитель Феміди вніс неправдиві відомості щодо права власності на 0,2000 га земельної ділянки на Пустомитівщині та житлового будинку площею майже 49 квадратних метрів. Зловмисник діяв у інтересах третьої особи», – поінформували також у прокуратурі.

«Такі дії порушника кваліфіковано як зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, та службове підроблення. За вчинене йому загрожує від трьох до шести років ув’язнення, трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю та сплата штрафу від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян», – повідомили також у прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів