Прикордонники припускають, що контрабандні сигарети виготовляють у Львові (оновлено: відео)

16:22 7 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

У ДПСУ повідомили в середу: «Встановлено, що, ймовірно, значна частина цигарок є контрафактною продукцією Львівської тютюнової фабрики».

«Сьогодні, близько опівночі співробітники Держприкордонслужби в результаті оперативного відпрацювання транскордонного каналу контрабанди цигарок, затримали на Волині велику партію тютюнових виробів. Відпрацьовуючи наявну оперативну інформацію щодо можливого порушення державного кордону з метою контрабанди тютюнових виробів, охоронці кордону задіяли сили двох відділів прикордонної служби, групу від мобільного прикордонного спецпідрозділу та міжвідомчу групу у складі прикордонників та оперативників СБУ», – повідомили сьогодні, 7 жовтня, у Держприкордонслужбі, де також поінформували:

«З настанням темряви було виявлено мікроавтобус Мерседес Спрінтер та трьох невідомих, які збили замок на воротах через контрольно-слідову смугу, заробили сліди за допомогою граблів та вирушили до кордону. Під’їхавши до берегу Західного Бугу винесли з автомобіля замотані у поліетилен 130 ящиків цигарок, чотири гумові чови та рушили до води.

Після фіксації всіх елементів доказової бази, порушників затримали. Ними виявились 36, 32- та 26-річні мешканці прикордонних населених пунктів.

Також встановлено, що, ймовірно, значна частина цигарок є контрафактною продукцією Львівської тютюнової фабрики. На незаконній діяльності цього підприємства вже не одноразово наголошувала Держприкордонслужба. 

Затриманню передувала низка заходів як на території України, так і в Польщі. В результаті активної взаємодії із польськими колегами по обидва боки кордону виявлено понад 20 осіб, причетних до діяльності даного контрабандного каналу.

Наразі незаконну діяльність задокументовано, вилучені цигарки передано компетентним органам. Тривають подальші слідчі дії». 

Про це повідомили сьогодні, 7 жовтня, на сайті Держприкордонслужби.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів