Прокуратура оскаржила обмеження виконкомом Львівської міськради пільгового проїзду лише до 16.00

16:50 16 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: firstsocial.info

Як повідомили в понеділок у прес-службі прокуратури Львівської області, цією правоохоронною установою оскаржено рішення виконкому ЛМР про обмеження конституційного права пільгових категорій громадян на проїзд у міському автотранспорті.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили сьогодні, 16 березня:

«Прокуратура оскаржила рішення виконкому Львівської міської ради, яким обмежено конституційні права пільгових категорій громадян на проїзд у міському автотранспорті

Йдеться про рішення №115 «Про тимчасове встановлення часу дії посвідчень пільгових категорій пасажирів у міському автотранспорті», прийняте виконавчим комітетом Львівської міської ради 10 березня 2015 року.

Зазначеним рішенням встановлено обмеження дії посвідчень на безоплатний проїзд пільговим категоріям громадян міським автомобільним транспортом, відтак скористатись своїм конституційним правом на такий проїзд вони можуть лише з 10.00 до 16.00. З огляду на те, що рішення виконкому прийнято з порушенням вимог частини 2 статті 19 Конституції України та обмежує права громадян, прокуратурою м. Львова 13 березня поточного року до Львівського окружного адміністративного суду заявлено позов про визнання вищевказаного рішення ЛМР протиправним та його скасування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів