Правоохоронці схопили в Сокалі на Львівщині крадія кришки люка телефонної каналізації

13:32 1 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба УМВС України на Львівській залізниці

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі управління МВС на Львівській залізниці працівники транспортної міліції перешкодили на залізничній станції Сокаль крадіжці кришки люка телефонної каналізації.

У прес-службі управління МВС на Львівській залізниці повідомили сьогодні, 1 квітня, «Щоденному Львову»:

«Працівники транспортної міліції виявили чоловіка з краденою кришкою люка телефонної каналізації на станції Сокаль. У подальшому кришка люка встановлена на місце, обійшлося без жертв.

Підозрюваного виявили неподалік станції Сокаль. Він переносив викрадену чавунну кришку люка з місця вчинення злочину. Чоловік раніше судимий, 57-річний місцевий житель, викрав чавунний люк з метою подальшої здачі на металобрухт.  Своїми діями він завдав матеріальної шкоди Львівській залізниці на суму 400 гривень. 

Однак більшої шкоди могли зазнати пішоходи. Відсутність кришок на колодязях каналізаційних, телефонних чи водопровідних мереж становить небезпеку для мешканців кожного міста. Часто це є причиною нещасних випадків та може коштувати життя. У цій події обійшлось без жертв, кришку люка встановлено на місце.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів