Правоохоронці просять зголоситися очевидців загибелі 19-річного львів’янина

09:05 18 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

19-річний хлопець отримав під час бійки ножове поранення, яке стало смертельним.

Сьогодні, 18 листопада, о 01.20 на проспекті Свободи (№49) біля театру опери і балету, виникла бійка між групою молодих людей, серед яких була дівчина. Під час сутички двоє львів’ян віком 17-ти та 18-ти років отримали ножові поранення і госпіталізовані в лікарню. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України ( хуліганство, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї, караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років).

Цієї ж ночі, 18 листопада, близько 02.30, на проспекті Свободи (№28) між молодими людьми, особи яких встановлюються, виникла бійка під час якої ножові поранення отримало двоє львів’ян віком 18 та 19 років. Один з юнаків від отриманого поранення помер до приїзду медиків, іншого госпіталізовано.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство, карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років). Правоохоронці просять зголоситися можливих очевидців даних злочинів, щоб оперативно встановити особи зловмисників.

Про це повідомили сьогодні, 18 листопада, в прес-службі (відділі управління превентивної діяльності) Львівського обласного управління Національної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів