Правоохоронці просять зголоситися очевидців наїзду на неповнолітнього велосипедиста у Львові

11:23 31 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління ДАІ, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, вчинив наїзд на неповнолітнього велосипедиста та поїхав зі місця пригоди.

Правоохоронці просять зголоситися очевидців ДТП, що сталася 24 березня близько 17.45 години на перехресті вулиці Зарицьких та Болгарської у Львові. Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, вчинив наїзд на неповнолітнього велосипедиста та поїхав зі місця пригоди. 

У результаті ДТП юний керманич «двохколісного» отримав тілесні ушкодження.  Розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження середньої тяжкості).

Правоохоронці просять відгукнутися очевидців цієї ДТП, а також усіх, хто мають будь-яку інформацію, що може допомогти у пошуку водія-втікача. Телефонувати просятьза номером «102» або до чергової частини Державтоінспекції Львівської області – 234-09-34; 234-09-44.

Про це повідомили сьогодні, 31 березня, в прес-службі обласного управління ДАІ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів