Поліціянти затримали на Львівщині ґвалтівника-рецидивіста

13:50 7 липня 2017 р.

Затриманий уже був засуджений за зґвалтування.

У Львівському обласному управлінні поліції розповіли сьогодні, 7 липня, що вчора вночі в його Жидачівське відділення за звернулась допомогою 28-річна мешканка одного зі сіл Жидачівського району, яка повідомила, що близько першої години ночі у її будинок через вікно проник чоловік та, застосувавши до неї фізичне насильство та погрози, зґвалтував її. Після цього жінці вдалось вирватись з рук насильника та втекти з дому. Втікаючи, вона впізнала у нападнику свого 32-річного односельчанина.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Встановлено, що у 2009 році чоловік вже був судимий за зґвалтування і близько півроку тому звільнився з місць позбавлення волі. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 152  Кримінального кодексу України, яка передбачає за зґвалтування позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Про це повідомили сьогодні, 7 липня, в прес-службі Львівського обласного управління поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів