Поліціянти припинили незаконне видобування кварцового піску на Львівщині

17:45 25 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook»

Оперативники Управління захисту економіки у Львівській області за процесуального керівництва обласної прокуратури викрили та задокументували видобуток корисних копалин в в промислових масштабах.

Про це повідомили сьогодні, 25 вересня, у Львівському обласному управлінні поліції, де також конкретизували: «Поліціянти встановили, що видобутий пісок реалізовували будівельним компаніям західного регіону. Кар'єр знаходився на території Перемишлянського району, продукцію до кінцевого покупця доставляли залізничним транспортом. За місцем видобутку піску викрито працівників комерційної структури. Вони як раз завантажували чергову партію корисних копалин для від правки її покупцям. Крім того вилучили техніку: екскаватори, бульдозери, самоскиди».
«Правоохоронці вилучили під час санкціонованих обшуків в офісі львівської компанії бухгалтерську документацію, чорнові записи, договори, які підтверджують незаконну діяльність підприємства. За незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення, слідчим управлінням поліції у Львівській області майстру дільниці комерційної структури повідомлено про підозру у скоєння кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України (порушення правил використання надр). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від чотирьохсот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк», – поінформували також на сторінці Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували відео й фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів