Поліція припинила діяльність підпільної гуральні неподалік Львова

14:34 11 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники управління захисту економіки Львівщини припинили діяльність міні-цеху, в якому виготовляли фальсифіковані алкогольні напої.

Про це повідомили сьогодні, 11 січня, в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також розповіли: «Підпільна гуральня функціонувала неподалік Львова. Правоохоронці встановили, що до організації її діяльності причетні двоє мешканців області»

«У міні-цеху були виявлені та вилучені 600 літрів спирту та підготовленої до розливу спиртової суміші, близько 1700 марок акцизного збору із ознаками підробки, понад 200 пляшок вже готової продукції, яка реалізовувалась під виглядом горілки відомих в Україні торгових марок. Крім того, на підпільному підприємстві зберігалося два десятка так званих «бегів» (м’яких контейнерів) об'ємом по два літри кожний з алкогольними напоями популярних елітних брендів», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Слідче управління ГУ НП у Львівській області відкрило кримінальне провадження за частиною 2 статті 199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут марок акцизного збору). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із конфіскацією майна», – повідомили також у прес-службі Львівського обласного управління поліції та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів