Поліція повідомила скільки людей загинули у ДТП на Львівщині від початку року

09:21 5 квітня 2024 р.

Фото до новини

Станом на 3 квітня 2024 року на автодорогах Львівської області сталось 2485 дорожньо-транспортних пригод.

З них 420 - дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, у яких 54 особи загинули та 572 були травмовані. Про це DailyLviv.com повідомляє з посиланням на поліцію Львівської області.

З цієї кількості ДТП 95 сталися за участі дітей, з них 79 – із потерпілими.

Основними причинами ДТП є порушення водіями транспортних засобів правил маневрування, перевищення дозволеної та безпечної швидкості руху, недотримання дистанції та порушення правил проїзду перехресть.

Читайте також: Перебігав дорогу в невстановленому місці. На Львівщині бус збив пенсіонера

Окрема категорія виникнення ДТП - керування водіями транспортними засобами у нетверезому стані. Від початку року з цієї причини на автодорогах Львова і області сталось 63 дорожньо-транспортних пригоди, з них 18 - з постраждалими, у яких одна особа загинула та 32 особи отримали травми.

Поліція Львівщини вкотре закликає усіх учасників дорожнього руху - водіїв транспортних засобів та пішоходів, неухильно дотримуватись правил безпеки.

"Водії, не перевищуйте дозволеної та безпечної швидкості руху, особливо за несприятливих дорожніх та погодних умов, а також у темну пору доби та за умов недостатньої видимості. Також ретельно контролюйте ситуацію на дорозі та не відволікайтесь від керування транспортними засобами. Це ж стосується велосипедистів та скутеристів.

Пішоходи – переходьте проїзну частину у призначених місцях та з дотриманням усіх заходів безпеки. Бережіть життя та здоров’я", - йдеться у повідомленні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів