Пограбування магазину у селі на Львівщині

17:07 26 березня 2024 р.

Фото до новини

Майже опівночі зловмисник розбив вікно, проник у приміщення магазину та намагався викрасти товар і виторг.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.com. 25 березня, близько 23.10, до поліції надійшло повідомлення від власника магазину, розташованого в одному з сіл Золочівського району, про те, що невідома особа проникла в приміщення закладу.

На місце події негайно виїхали екіпажі груп реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Золочівського районного відділу поліції.

Як встановили поліцейські, зловмисник розбив вікно, проник у приміщення магазину та намагався викрасти товар і виторг. Ним виявився 18-річний мешканець району.

Правоохоронці затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.15 ч.4 ст.185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Нагадаємо, що в умовах воєнного стану за крадіжки, грабежі, розбої, вимагання та мародерство передбачені максимальні покарання.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів