У Львові затримали автоцистерну, з якої зливали стоки у міську каналізацію (оновлено)

23:35 2 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

На вулицю Торф’яну викликали слідчо-оперативну групу.

«Як повідомив командир Першого батальйону патрульної поліції Львова Антон Цюцюра, сьогодні, 2 листопада, близько 17:30 на вулиці Торф’яній в районі АЗС було затримано автоцистерну, яка зливала стоки у міську каналізацію. «Водій автоцистерни не зміг надати поліцейським дозвільних документів на злиття нечистот у міську каналізацію», – зазначив Антон Цюцюра. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Про це повідомили сьогодні, 2 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради. Натомість у Патрульній поліціі Львова розповіли в понеділок:

«Патрульні затримали комунальне авто, яке зливало без дозволу нечистоти. Патрульні закінчували оформляти протокол і раптом до них підійшов чоловік і розповів, що знає місце, де дуже часто зливають нечистоти автомобілі. Попросив, що, як буде можливість, час від часу навідуватися туди.

2 листопада о 17:45 патрульні вирішили перевірити це місце на вулиці Торф‘яній. Саме у цей момент автомобіль марки Камаз з вимкненими фарами зливав у міський колектор речовину з не приємним запахом. У водія були ключі від металевої кришки, яка закривала отвір зливу.

На місце викликали слідчо-оперативну групу ЛКП «Львівводоканал». Автомобіль – на балансі одного з львівських комунальних підприємств. Зливали з нього дуже токсичну речовину, яка витікає зі сміття. На цьому місці дозволу на злив у них не було. Факт незаконних дій підтверджено».

Про це повідомили сьогодні, 2 листопада, на сторінці Патрульної поліціі Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фотографії з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів